Interesse om deze website over te nemen?

Alternatiefnieuws.eu is een one-man-show en deze man bereikt de leeftijd waar het actueel wordt zaken af te sluiten of over te dragen.
Ik ben de website begonnen omdat ik het belangrijk vind dat alternatieve media eenvoudig gevonden en geraadpleegd kunnen worden. Ik zou het dus leuk vinden wanneer iemand dit voortzet.

De website heeft 700 tot 900 bezoekers per dag. Dat is misschien voor de grote alternatieve media websites niet veel maar alternatief nieuws wordt vooral gevonden en bezocht door mensen die aan het ontwaken zijn en op zoek zijn naar alternatieve nieuws bronnen. Precies dat, zie ik als opgave voor alternatiefnieuws.eu
De website is nu advertentie vrij. Het staat een nieuwe beheerder natuurlijk vrij om naar eigen inzicht te trachten inkomsten te genereren via advertenties en zo tenminste de kosten die de website met zich meebrengt, te dekken.
Tevens is de website volledig geautomatiseerd waardoor er geen tot slechts weinig werk aan is.

Kosten:
Ik host de website voor € 3,-/mnd.  nu bij Strato. Dit is een Duits bedrijf en ik ben daar al 20 jaar een tevreden klant.
Er zijn ook goedkopere aanbieders te vinden maar ik vind de kwaliteit en de mogelijkheden bij Strato enorm, zeker voor dat prijsje.
Alternatiefnieuws kan natuurlijk ook naar een andere provider naar keuze verhuisd worden.

Bij serieus interesse geef ik graag al mijn medewerking om een soepele overgang te realiseren.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier.